≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Gotovo: Partizan pustio Šehovića, levi bek ide u Ordabasi na pozajmicu!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije pozmato da li je u ugovor uvrštena i otkupna klauzula

  • 1
Zlatan Šehović proslavlja gol sa Igorom Vujačićem, Partizan - Novi Pazar, 8.5.2023. Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Najavili smo sedmice da je defanzivac Partizana Zlatan Šehović nadomak prelaska u Ordabasi i to je posle samo nekoliko dana dobilo i zvaničnu potvrdu. Šampion Kazahstana je pozajmio levog beka crno-belih na godinu dana, ali nije poznato da li je u ugovor uvrštena i otkupna klauzula o kojoj se takođe pregovaralo sa igračevim agentima i čelnicima pomenutog kluba.

Šehović je najpre sam insistirao da promeni sredinu, jer posle povratka iz izraelskog Makabija Netanje, u kome je bio standardan prvotimac, u Partizanu naprosto nije uspevao da se nametne.

Malo je nedostajalo da klub napusti još pre meča sa Javorom, ali je odluka prolongirana posle meča na kome je, ispostaviće se, imao važnu ulogu kada je Nikola Antić zaradio crveni karton.

Nije se u snašao u drugom mandatu u Humskoj, prvo je "nad glavom" imao kapitena Slobodana Uroševića, koji je bio jedan od lidera tima, a potom je letos dobio konkurenciju u Nikoli Antiću, ali je epilog bio isti, bio je-zakucan za klupu.

To je razlog zašto je na sastanku sa čelnicima proteklog četvrtka insistirao da ga puste u Kazahstan, a kasnije je tim povodom obavio i razgovor sa trenerom Igorom Duljajem.

Na kraju je doneta odluka da se Šehoviću omogući odlazak, jer nikome ne treba igrač koji nije zadovoljan i srećan, već želi da se okuša u drugpj sredini, u kojoj mu garantuju veću minutažu.

Zlatan Šehović je dete Partizana, prošao je omladinsku školu crno-belih, a u prvi tim je prekomandovan leta 2018. godine, u mandatu trenera Miroslava Đukića.

Kasnije je sarađivao sa Zoranom Mirkovićem, kod koga je i dobijao priliku, potom Savom Miloševićem, Aleksandrom Stanojevićem, međutim, kod kojih nije imao prostora, pa je karijeru nastavio u Izraelu.

Vratio se u leto 2022. godine, u mandatu Ilije Stolice, ali ni kod njega, a ni kod Gordana Petrića, na posletku i Igora Duljaja nije bio standardni levi bek.

Otuda je rastanak logičan sled okolnosti, s tim da crno-bele sada očekuje potraga za alternativom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луцијано

    12. februar 2024 | 16:04

    Posteno treba da ide nemoze da se dokaze sretan put valjda je klub mislio na zamenu to je slicno sa sanicaninom filipivicem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA