Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi Pazar bez dva jako važna igrača protiv Zvezde? Ljajić i Šćepović pod velikim znakom pitanja

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije jasno da li će moći da se oporave i pripreme za meč

  • 2
FK Novi Pazar - FK Čukaricki Foto: Elmedin Hajrovic/ATA Images

Fudbaleri Novog Pazara mogli bi da zaigraju u derbi meču protiv Crvene zvezde na domaćem terenu bez dva svoja vrlo važna fudbalera. 

Naime, kako prenosi Mozzart Sport postoji velika verovatnoća da će ovaj meč zbog povreda morati da propuste Adem Ljajić i Marko Šćepović.

Oni su se povredili tokom prvog prolećnog meča Superlige protiv Železničara iz Pančeva, koji je na kraju Novi Pazar i izgubio. Međutim, veća bojazan za navijače je sada ta koliko će njih dvojica odsustvovati.

Nezvanično je reč o problemima sa zadnjom ložom, sa kojom je Ljajić imao problema i u završnici jesenjeg dela prvenstva.

Dvojica fudbalera treba da urade dodatna snimanja u Beogradu posle čega će biti poznato da li je u pitanju eventualna ruptura i koliko će pauzirati.

Za sada deluje krajnje neivesno da će moći da budu spremni za meč sa Zvezdom narednog vikenda, a taj meč igra se pred praznim tribinama zbog kazne namenjene domaćinu.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači: Gledanje Superboula, apsolutno tradicija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA