≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Galager je heroj Čelsija! Plavci gubili od Kristal Palasa, pa režirali totalni preokret u sudijskoj nadoknadi

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je rešeno u samo tri minuta sudijske nadoknade

  • 0
FK Čelsi Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Čelsija pobedili su u gostima posle velikog preokreta Kristal Palas sa 3:1 u meču 24. kola Premijerlige Engleske, a junak meča bio je Galager koji je postigao dva gola za svoj tim, a drugi u sudijskoj nadoknadi!

Od starta Kristal Palas je bio dominantan i potpuno diktirao ritam meča,dok Čelsi nije uspevao da dođe do izgledne šanse i zatrese mrežu protivnika. Sa druge strane, domaćin dolazi do vođstva preko Lerme u 30. minutu, a promene rezultata do poluvremena nije bilo.

U nastavku, viđena je potpuno drugačija slika. Plavci su se posle odmora "restartovali", a posle samo dva minuta od početka drugog dela igre, Galager koristi dodavanje Gusta i poravnava rezultat na 1:1. Ceo meč za Čelsi odigrao je i srpski golman Petrović koji je u 76. minutu odlično reagovao i spremio domaći tim da dođe do novog vođstva.

Do kraja Čelsi je napadao i stvarao šanse, a na konačan rasplet se čekalo sve do samog kraja. Naime, u 90. minutu, Sterling je izdržao duel sa svojim čuvarima. Potom, prosledio je loptu do Palmera koji je dodao do Galagera koji je precizan za 2:1 i veliko slavlje. Ali, to nije bilo sve, Kristal Palas je krenuo na sve ili ništa, a onda je do lopte došao ponovo Palmer koji je proigrao Fernandeza, a on je postigao novi gol za konačnih 3:1.

Ovo je 12 poraz Kristal Palasa u Premijer ligi, a deseta pobeda za Čelsi koji je sada na 10. mestu na tabeli Premijerlige Engleske sa 34 boda. Palas je ovim porazom pao na 15. mesto i ima 24 boda.

Premijer liga, 24. kolo

Subota

Mančester Siti - Everton 2:0 (

Fulam - Bornmut 3:1

Liverpul - Barnli 3:1

Luton - Šefild Junajted 1:3

Totenhem - Brajton 2:1

Vulverhempton - Brentford 0:2

Notingem Forest - Njukasl 2:3

Nedelja

Vest Hem – Arsenal 0:6

Aston Vila - Mančester Junajted 1:1

Ponedeljak

Kristal Palas - Čelsi 1:3

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA