≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crnogorci negoduju zbog Mirka Ivanića: "Prosinečki ima podršku, ali za izdajnike nema mesta u reprezentaciji"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veoma nezavidna pozicija za selektora Crne Gore

  • 10
Mirko Ivanić Foto: MN Press

Velika se prašina digla oko potencijalnog poziva Mirka Ivanića u fudbalsku reprezentaciju Crne Gore, čak se javila i crnogorska grupa "Ultra Crna Gora".

Dan nakon izjave Roberta Prosinečkog da bi voleo da vidi Ivanića u dresu nacionalnog tima ova grupa je predstavila dela fudbalera kao "izdajnički čin".

- Zvezda je moj klub i pratim sve što se tamo dešava. Ivanić je već godinama lider te ekipe i nema sumnje da bi nam takav igrač mnogo značio u reprezentaciji - izjava je Prosinečkog.

Grupa je na svom Instagram nalogu ostavila jasnu poruku.

- Povodom glasina koje su se danas pojavile u pojedinim medijima nakon izjave selektora Prosinečkog oko eventualnog povratka Ivanića u našu reprezentaciju dužnost nam je da javno iskažemo svoj stav. Do sada se nijednom selektoru nismo mešali u odluke, sadašnji izabranik ima našu podršku, ali za izdajnike našeg dresa povratka u reprezentaciju nema! Svako odgovara za svoje odluke a naš stav je jasan – izdajnik jednom - izdajnik uvek - piše u saopštenju navijača.

Selektor Crne Gore Prosinečki je sada u nezavidnoj poziciji, a ko će na kraju biti taj koji kroji tim videćemo u konačnom sastavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ultra Crna Gora (@ultracrna_gora)

(Telegraf.rs)

Video: Navijači: Gledanje Superboula, apsolutno tradicija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cccc

    14. februar 2024 | 12:46

    Pa nema većih izdajnika i izroda od vas!Izdali ste sopstveno poreklo i veru,vi ste nasli nekoga da nazivate izdajnikom,fuj...

  • Pp

    14. februar 2024 | 12:59

    Ono kad izdajnik svoga roda, predaka i krsta nekome kaže da je izdajnik... Pa prodali ste svoje srpski identitet, oca, majku, pretke, Hrista, za šaku zobi, i postali šipyatske i ustaške prodtitutke koje laju kad vam Amerikanci narede. Ivanić nije hteo da klekne pred Šiptarima kao vi bivši crnogorski Srbi. Na celom svetu većih bednika i izdajnika od bivših Srba iz Crne Gore. "Nema goreg Turčina od Srbina poturice " oduvek bilo i ostalo.

  • Ја

    14. februar 2024 | 12:40

    Да преведемо,издајник Црне Горе је онај који није хтео да игра против Косова.За Милогорце-логично.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA