Vreme čitanja: oko 1 min.

Voždovac dobio vredno pojačanje: Potpisao mladi reprezentativac Hrvatske

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tepšić za jaču defanzivnu liniju...

  • 0
Novak Tepšić Foto: FK Voždovac.rs

Voždovac je u smiraj prelaznog roka doveo još jedno pojačanje. Dres kluba iz Zaplanjske ulice zadužio je Novak Tepšić, inače mladi hrvatski reprezentativac.

Ovaj 21-godišnji fudbaler najbolje se snalazi na poziciji štopera, a potpisao je ugovor na dve i po godine.

Sportski direktor Voždovca Bojan Leontijević nije krio zadovoljstvo nakon angažovanja hrvatskog defanzivca.

- U naše redove dolazi talentovani fudbaler koji će konkurisati za pozicije u defanzivnoj liniji našeg tima. Procenili smo da njegove karakteristike odgovaraju našem modelu igre i očekujemo da će Novak, svojim kvalitetima, apsolutno odgovoriti zahtevima i očekivanjima koja svakako nisu mala. Novače dobro došao i puno sreće ti želimo -rekao je Leontijević.

Sa druge strane, Tepšić, koji je prethodno branio boje slovenačkog Kopra, istakao je da će se brzo uklopiti u novi sistem, kao i da ga raduje ofanzivna igra novog kluba.

- Osećam se sjajno. Upoznao sam se sa ekipom, stručnim štabom, kao i radom i funkcionisanjem kluba. Zato sam i želeo da dođem, jer znam da se promovišu mladi igrači i je u ovim godinama za mene ovo prava sredina. Boriću se za svoju poziciju na terenu, a van terena ću se svakako truditi da budem dobar drug i saigrač. Većina momaka su mojih godina ili mlađi, tako da će za mene ova odgovornost biti malo drugačija, ali radujem se tome. Ofanzivna igra i igra na posed me posebno raduje i mislim da ću se dobro uklopiti u taj stil", poručio je novi "Zmaj - rekao je Tepšić.

(Telegraf.rs)

Video: Vladan Milojević nakon meča sa Voždovcem: "Zvezda je veliki klub, koji konstantno raste..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA