≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaler (28) poginuo na Dan zaljubljenih: "Počivaj u miru, Puma"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragedija u Meksiku

  • 0
Dijego Čavez Foto: Tomas Regueiro / imago sportfotodienst / Profimedia

Meksikčki fudbaler Dijego Čavez (28) preminuo je u sredu ujutru, na Dan zaljubljenih, posle saobraćajne nesreće koju je doživeo u domovini!

Njegov poslednji klub je bio Huarez, a za njega je popularni "Puma" odigrao 46 utakmica i dao je tri gola prošle sezone. Upravo je ovaj meskički klub javnost obavestio da je Čavez mrtav.

- S dubokom tugom obaveštavamo celu zajednicu Huareza da je naš igrač Dijego Puma Čavez poginuo rano ujutru 14. februara u saobraćajnoj nesreći - stoji u saopštenju, dok su mediji pisali da se svojim automobilom zakucao u stub na raskršču.

Čavez je 2015. stupio na veliku scenu i zaigrao je za Verakruz, uz jedno sezonu pozajmice upravo u Huarezu. Kratko je bio član Neksake pre negho što je otišao u špansku Salamanku, da bi preko Toluke i kratke epizode u Peruu ponovo obukao dres Huareza.

Navijači se na društvenim mrežama opraštaju od njega, uz komentare: "Počivaj u miru, Puma" i "Uvek si ostavljao srce na terenu, počivaj u miru."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA