≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Liga Evrope: Svilar iz Roterdama vratio vredan remi, Sporting zaustavio Zvezdinog rivala iz LŠ

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Birmančević poražen u Istanbulu

  • 0
Mile Svilar Foto: Tanjug / AP

Plej-of runda Lige Evrope započeta je goleadoma na stadionima širom Starog kontinenta. Na svakoj od četiri utakmice ekipe su postigle makar jedan gol, a jedan od dva srpska igrača došla su do pozitivnih rezultata u gostima.

Fejenord je na stadionu "De Kujp" odigrao 1:1 sa Romom u reprizi prošlogodišnjeg četvrtfinala i finala Lige konferencije iz 2022. godine.

Leandro Paredes je za goste u 41. minutu pogodio prečku, da bi u nadoknadi prvog prvog poluvremena Igor Paišao pogodio za prednost domaćina. nije duel obilovao šansama što se ispostavilo i dobrim za goste, koji su u 67. konačno došli do poravnanja pogotkom Romelua Lukakua.

Veljko Birmančević i Davinson Sančez, Sparta Prag - Galatasaraj Foto: Tanjug / AP

Veljko Birmančevć je u dresu Sparte odigrao 85 minuta u Istanbulu protiv Galatasaraja, a domaćin je nekako uspeo da slavi sa 3:2. Kerem Demirbaj i Ladislav Krejči autogolom donosili su prednost Galati, ali Anđelo Prećado, a zatim i Jan Kuhta su donosili poravnanje gostima.

Viktor Nelson je isključen u 62. minutu za turski tim, ali je i u takvom odnosu snagaMaro Ikardi ipak opravdao formu i u nadoknadi ostavio ceo plen.

Jang Bojs - Sporting Foto: Tanjug / AP

U preostala dva meča viđeno je ukupno osam golova. Šahtjor i Marsej su odigrali 2:2, dok je Sporting u Švajcarskoj porazio Jang Bojse 3:1. Matvijenko i Eginaldo su pogađali za Ukrajince, baš kao i Obamejang i Endiaje za Francuze, dok je pogodak Filipa Ugrinića za Zvezdinog rivala iz Lige šampiona neutralisan autogolom Amende, i pogocima Gjokeresa i Inasija.

Marsej - Šahtjor Foto: Tanjug / AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA