≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Drama u Londonu: Roju Hodžsonu pozlilo tokom treninga, hitno prevezen u bolnicu

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najverovatnije će Palas uskoro dobiti novog trenera

  • 0
Roj Hodžson Foto: Tanjug / AP

Prava mala drama viđena je na treningu Kristal palasa u četvrtak ujutru. Kako je klub najpre objavio tokom dana, konferencija za medije koja je bila zakzana otkazana je nakon što je Roju Hodžsonu pozlilo.

On je brzo prevezen u bolnicu gde mu je i ukazana potrebna pomoć, a sada se nalazi u stabilnom stanju i na testiranjima kako bi se otkrilo šta je prouzrokovalo problem.

Pomenuta situacija samo je podgrejala priče o potencijalnoj zameni trenera koji ima 76 godina. Već neko vreme kao glavni kandidat za klupu figurira Oliver Glasner, koji trenutno nema posao.

Austrijanac je do sada radio u Ajntrahtu, Ridu, LASK-u i Volfsburgu, ali je u Frankfurtu upisao najveći uspeh osvojivši Ligu Evrope.

Hodžson se trenerskim poslom bavi skoro 48 godina, od 1976. kada je trenirao švedski Halmstad sa kojim je dva puta bio i šampion, a osvajao je pehare i sa Malmeom, jednom sa Kopenhagenom, Ksamaksom, dok je u Engleskoj najveći uspeh ostvario sa Fulamom ušavši u finale Lige Evrope.

(Telegraf.rs)

Video: Pešiću, a da razmisliš o Mitroviću? Da, na Aleksandra mislimo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA