≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duljaj se obratio sudiji iz Ivanjice: "Za neke stvari može u prolazu da kaže da mu je krivo..."

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duljaj je dosta turbulentno reagovao na meču protiv Javora u Ivanjici, kada je Nikola Antić dobio crveni karton

  • 4
Igor Duljaj Foto: Printskrin / YouTube / FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana u subotu u Humskoj dočekuju ekipu IMT-a, u okviru 21. kola Superlige Srbije.

Tim povodom, na konferenciji za medije govorio je trener crno-belih, Igor Duljaj, koji je posebnu pažnju na konferenciji posvetio i Milanu Iliću, sudiji koji je sudio meč u Ivanjici.

- Izvinio bih se sudiji Iliću, pogrešio sam što sam spomenuo familiju. Želeo sam da ga pitam šta bi rekao familiji šta bi rekao kod kuće kako mu je na utakmici bilo, ali me nije saslušao do kraja. Krivo mi je i izvinjavam se, nije trebalo da pominjem familiju. On ne treba da kaže javno žao mi je, ali za neke stvari može bar u prolazu da kaže da mu je krivo. Ništa više - poručio je Duljaj.

Podsetimo, Duljaj je dosta turbulentno reagovao na meču protiv Javora u Ivanjici, kada je Nikola Antić dobio crveni karton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    16. februar 2024 | 12:19

    Duljaj je smešan kso bioskop,što nije pitao sudiju ma jna kada je Javoru oteta pobeda,penal ni on ne bi dosudio a za treći gol bio očigledan faul Ilića,gurnuo igrača Javora na Saldanju a sudija Tripković dosudio penal,nije se gledao ni Var,licemerje da nema dalje,na guzove pobedili četiri utakmice koje su trebalo da izgube,sudije hoće neizvesnije prvenstvo,prethodnih godina bilo 15 do 20 bodova prednosti za Zvezdu

  • Dragan

    16. februar 2024 | 12:13

    Ovaj Duljaj non - stop vrši pritisak na sudije..A bilo bi pristojno da pita sudije kad mu pomazu ..Šta će reći familiji kad pitaju kako je bilo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA