Vreme čitanja: oko 1 min.

Torino je morao da pobedi uz ovakvu podršku, Iliću se piše asistencija

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bikovi bolji od Lećea

  • 0
Marijana Montanjino FK Torino Printskrin: Instagram/mari_montagnino

Fudbaleri Torina pobedili su Leće u 25. kolu Serije A rezultatom 2:0 (0:0), uz asisteciju koja se piše srpskom reprezentativu Ivanu Iliću!

Ilić je u 50. minutu dodao lptu Raulu Beljanovi koji je napravio korak i precizno šutirao sa ivice kaznenog prostora u donji desni ugao Lećeovog gola.

Gosti su u 70. minutu ostali bez jednog igrača na terenu, jer je Marin Pogrančić dobio drugi žuti karton, a to je znalački kaznio Duvan Zapata posle kornera u 81. minutu.

Dao je Torino i treći gol, u nadoknadi vremena. Međutim, rezervista Okereke nije imao sreće da se zvanično upiše u strelce jer je pogodak poništen posle reakcije VAR sobe.

Vanja Milinković Savić je očekivano stajao na golu Bikova i u 86. minutu je sjajno regaovao, te tako sprečio da meč ode u potencijalnu dramu. S druge strane, Crnogorac Nikola Krstović je ušao na teren u 80. minutu za Leće.

Vredno pomena je i sjajna podrška koju je Torino imao na tribinama u vidu atraktivne italijanske novinarke Marijane Montanjino koja može da bude zadovoljna krajnjim rezultatom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA