Vreme čitanja: oko 1 min.

Adžić od sledeće nedelje na pregledima u Juventusu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crnogorac će ostati u Budućnosti do leta

  • 0
Vasilije Adžić Printskrin: Youtube/360edition

Supertalentovani crnogorski napadač Vasilije Adžić definitivno će postati fudbaler Juventusa, potvrdio je trener podgoričke Budućnosti Mladen Milinković!

Adžić je od leta postati igrač Stare dame, kada napuni 18 godina u julu, dok su mediji pisali da bi Budućnost trebalo da inkasira oko pet miliona evra.

- Malo smo ga čuvali na pripremama, jer treba u toku sledeće nedelje da obavi lekarske preglede i nismo želeli da rizikujemo povredu. Uzbuđen je zbog toga, to je u ljudskoj prirodi - rekao je Milinković za crnogorske medije i dodao:

- Dao sam više intervuja italijanskim medijima poslednjih dana, nego našim. Interesovali su se za Adžića, to samo potvrđuje da je Italija fudbalska zemlja. Dobio je šansu da od leta obuče dres jednog velikog kluba kao što je Juventus. Rekao sam mu da je to čast i privilegija, svi znamo kakvi igrači su igrali za Juventus. Dobiće šansu da promoviše svoju zemlju i klub, pa čak i za mene kao trenera biće mi čast što sam ga trenirao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA