≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa od Zvezdine "bombe" na beku: Otvara se zlatna prilika za "klinca"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Momak rođen 2004. godine u Gornjem Milanovcu, je u prvi tim crveno-belih vraćen iz OFK Beograda, za koji je nastupao u prvom delu sezone

  • 4
Ognjen Mimović Foto: FK Crvena zvezda

Kao "bomba" je odjeknula vest da čelnici Crvene zvezde uveliko pregovaraju sa fudbalerom Notingem Foresta i reprezentativcem Kanade, Ričijem Larijom, oko potencijalnog dolaska na Marakanu.

Međutim, iako je sve delovalo kao da će posao biti završen bez većih poteškoća, u sam smiraj prelaznog roka, na kraju od Larijinog dolaska u Beograd neće biti ništa.

Razlog za to je, kako je nezvanično potvrđeno našem portalu, to što je Notingem Forest na ime obeštećenja zahtevao više nego što su crveno-beli bili spremni da daju, iako se prvobitno pominjala cifra od 500.000 evra.

Samim tim, na Marakani su odustali od dovođenja desnog beka, pogotovo što na toj poziciji imaju alternative za Superligu, Lazara Nikolića i Ognjena Mimovića, dok je do kraja sezone na pozajmici tu i Kosta Nedeljković, koji je trenutno povređen, i izvesno će jedan određeni period provesti van terena.

Upravo ovakav rasplet situacije, mogao bi da otvori "zlatna vrata" za pomenutog Mimovića, koji će vrlo verovatno dobiti određenu minutažu i priliku da se dokaže Vladanu Milojeviću.

Ognjen Mimović Foto: FK Crvena zvezda

Klub iz Ljutice Bogdana na ovoj poziciji osim povređenog Koste Nedeljkovića, ima samo još Lazara Nikolića, te nema sumnje da će Mimović dobiti priliku.

Uz to, treba istaći da su crveno-beli u ovom prelaznom roku i te kako pokazali da mogu zaraditi od "klinaca" iz svoje škole, te se može očekivati i da baš Mimović bude jedan od momaka koji bi u budućnosti mogli da budu važan deo tima crveno-belih, a potom u jakom transferu prodat u neki od evropskih klubova.

Momak rođen 2004. godine u Gornjem Milanovcu, je u prvi tim crveno-belih vraćen iz OFK Beograda, za koji je nastupao u prvom delu sezone.

Prethodno je, u mlađim kategorijama nosio dres Grafičara i Crvene zvezde, da bi potom na zimu 2023. godine bio poslat u OFK Beograd na kaljenje, gde je bio startni desni bek.

(Telegraf.rs)

Video: Vladan Milojević nakon meča sa Voždovcem: "Zvezda je veliki klub, koji konstantno raste..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moni

    17. februar 2024 | 10:40

    Dobro je da nije došao...spasili smo se još jednog sigurnog promašaja...

  • Krk

    17. februar 2024 | 10:16

    Kad je poslednju utakmicu odigrao za N.Forest?

  • Lucifer

    17. februar 2024 | 13:52

    Dobro poznato da mi ne dovodimo igrače koji imaju znanja i utakmice iza sebe. Dovode se igrači koji odigraju 2,3 utakmice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA