Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan zakazao kontrolni meč sa Čukaričkim: Prilika za igrače sa manjom minutažom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Utakmica će biti odigrana u sredu i biće tretirana kao trening bez prisustva publike i medija...

  • 2
FK Partizan - FK Čukarički Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Sticajem okolnosti, Partizan i Čukarički su u minulom prelaznom roku poslovno sarađivali i to tako što su crno-beli angažovali Bojana Kovačevića i Aleksu Jankovića sa Banovog brda, a naredne sedmice dva tima će odigrati i kontrolni meč. Duel je zakazan za narednu sredu, 21. februara od 11 časova i zatvoren je za javnost.

Trener crno-belih Igor Duljaj i Čukaričkog-Gordan Petrić imaju ideju da razigraju fudbalere sa manjom minutažom, otuda su i dogovorili prijateljski duel. koji će koristiti i jednima i drugima.

Planirano je da se odigra dva puta po 30 minuta, da priliku dobiju momci koji ili nemaju mečeve u nogama ili su u rotaciji bez dovoljno vremena na terenu, čisto da bi ostali u ritmu i bili spremni ako se ukaže prilika.

Utakmica će biti odigrana u sportskom centru crno-belih u Zemunu i, rekosmo već, biće tretirana kao trening bez prisustva publike i medija.

Podsetimo, Partizan i Čukarički su prolećni deo sezone u Superligi započeli pobedama. Crno-beli su savladali Javor (1:0) i IMT (5:2), dok je ekipa Gordana Petrića bila bolja od Radnika u gostima (3:0) i Železničara (2:1).

(Z. Ivković)

Video: Igor Duljaj pričao za medije posle pobede Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pfc

    18. februar 2024 | 20:16

    Gordane Petricu pomagaj Partizanu

  • Горан Милојевић

    18. februar 2024 | 16:50

    Баш чудна "пријатељска" у најмању руку у чудном термину🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA