Vreme čitanja: oko 1 min.

De Hea prelomio: Pouzdani čuvar mreže ostaje u Španiji

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rešen je da brani u domovini..

  • 0
David De Hea Foto: Tanjug / AP

Otkako mu je istekao ugovor sa Mančester junajtedom prvog dana jula 2023. godine, David De Hea ne uspeva da pronađe novi angažman.

Pouzdani čuvar mreže odbio je ponude premijerligaških klubova, a poslednja u nizu stigla je i od saudijskog Al Nasra. Klub sa Bliskog istoka ponudio je Špancu nedeljnu platu od 500.00 funti, ali je on to odbio jer je rešen da brani u domovini.

Naime, iako još uvek nema ponuda sa Pirinejskog poluostrva, spekuliše se da bi mogao da se vrati u Atletiko Madrid - klub u kom je započeo blistavu karijeru.

Kao potencijalni novi klub navodi se i Real iz Madrida, koji je lišen usluga svog prvog čuvara mreže Tiba Kurtoe, te bi De Hea bio adekvatna zamena dok se Belgijanac ne oporavi.

Podsećanja radi, De Hea je za Mančester junajted potpisao 2011. godine, u sezonama 2017/2018 i 2022/2023 dobio je "Zlatnu rukavicu", koja se dodeljuje najboljem golmanu Premijer lige.

(Telegraf.rs)

Video: Igor Duljaj pričao za medije posle pobede Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA