≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni Italijan oteran sa klupe velikana nakon užasne serije rezultata, naslednik već poznat?

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dolazki trener koji je oteran usred AKN-a

  • 0
Đenaro Gatuzo Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Olimpika iz Marselja dobiće i četvrtog trenera u aktuelnoj sezoni nakon što je uprava kluba odlučila da se zahvali Đenaru Gatuzu i tako ga faktički otera nakon serije slabih rezultata.

Francuski velikan se nalazi u velikoj krizi, sedam mečeva već ne znaju za pobedu u svim takmičenjima, zbog čega su u šampionatu pali na deveto mesto, ispali iz Kupa, dok u Ligi Evrope moraju da jure trijumf u revanšu protiv Šahtjora.

Gatuzo je na klupu kluba seo 27. septembra nakon otkaza koji je uručen Marselinu, a sedam dana je ulogu menadžera obavljao Žak Abardonado do dolaska Italijana.

Na kraju njegov bilans na klupi iznosi po devet pobeda i remija uz šest poraza i neće baš po lepom pamtiti boravak u Marselju, baš kao što nije ni prethodni angažman u Valensiji.

Fabricio Romano je preneo informaciju da je zamena već spremna, pa bi tako u klub trebalo da dođe Žan-Luj Gase, čovek koji će ove godine napuniti 71. On je nedavno dobio otkaz na klupi Obale Slonovače posle grupne faze Kupa afričkih nacija, a nakon toga je selekcija osvojila pehar.

(Telegraf.rs)

Video: Huligani napali autobus pun fudbalera: Trener zadobio ozbiljne povrede

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA