≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poruka koju je Siniša Mihajlović ostavio majci kida dušu: "Tebi, mama, koja si mi dala život dva puta..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

I ovo govori koliko je emotivan bio Miha

  • 1
Siniša Mihajlović Foto-kolaž: Milena Đorđević, Telegraf.rs

Siniša Mihajlović bi na današnji dan napunio 55 godina. Nažalost, zbog leukemije, sa kojom se hrabro borio, velikan našeg, ali i svetskog fudbala, napustio nas je mnogo ranije i posle njega je ostala velika praznina i bol.

Najteže je njegovoj porodici, majci, deci, bratu, supruzi... koji i dalje čuvaju uspomenu na njega svakodnevno.

Posebno im je emotivan današnji dan i Mihin rođendan, koji su obeležili emotivnim objavama na društvenim mrežama sa bolnim porukama.

Telegraf je nedavno u čast Siniše Mihajlovića uradio intervjue sa njegovim najbližim ljudima tokom života i karijere, bratom Draženom, kumovima Miroslavom Tanjgom i Dejanom Stankovićem, kao i najboljim prijateljem iz perioda dok je bio u Zvezdi Vladanom Binićem.

Posetili smo tom prilikom i njegovu porodičnu kuću u Sremskoj Kamenici, gde je napravljen i pravi mali muzej u čast Siniše Mihajlovića, od rekvizita koje je čuvao tokom karijere. Pehari, individualne nagrade, fotografije, dresovi... sve to se čuva u jednom kutku u kojem je i sto za bilijar koji je Miha obožavao da igra i u kome je bio pravi majstor.

Imali smo prilike i da vidimo i dve autobiografije koje je Miha napisao za života. Jednu posle završetka igračke karijere "Božija levica", a drugu posle borbe sa leukemijom.

Jednu takvu knjigu poklonio je svojoj majci Viktoriji, kojoj je napisao i emotivnu posvetu, koju je Telegraf imao prilike da vidi, a koja najbolje govori o Mihi kao čoveku.

- Tebi mama, koja si mi dala život dva puta: Kada si me rodila i za sve vreme moje bolesti. Hvala ti za svu ljubav koju si mi dala i koju nastavljaš da mi daješ - napisao je Siniša Mihajlović.

Ta knjiga čuva se na posebnom mestu u domu Viktorije Mihajlović u Sremskoj Kamenici, a ove reči se čuvaju zauvek u njenom srcu.

(Telegraf.rs)

Video: Dejan Stanković o Siniši Mihajloviću: Ispovest zbog koje suze same kreću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милан

    20. februar 2024 | 13:25

    Легенда некад не умире!Живети ћеш Миха док год има Делија и Срба!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA