≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni fudbaler se vraća iz penzije: Kompletira šokantan transfer, dok njegova dva bivša tima igraju u LŠ

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav momenat za Porongos

  • 0
FK Inter Sahtjor Foto: Tanjug/AP

Od 2010. do 2019. godine crveno-belim delom Madrida orilo se njegove ime. Posebno te 2014. godine kada je Atletiko osvojio svoju prvu titulu još od ere Radomira Antića.

Dijego Godin je u poslednjem kolu tada postigao gol protiv Barselone i tako sebi kupio večnu ulaznicu za srca svih navijača popularnih "jorgandžija".

Nakon 2019. i napuštanja Španije nije mu išlo u Interu, Kaljariju, Atletiko Mineiru i Velezu, pa je prošle godine odlučio da okači kopačke o klin. Ta odluka se izgleda odnosi samo na profesionalni fudbal.

Godin će ubrzo biti predstavljen kao novi igrač Porongosa, ekipe koja se takmiči u nižim ligama njegovog rodnog Urugvaja! I to nije sve. Još jedan poznati zemljak će mu praviti društvo.

Popularni Čori Kastro (39) je godinu dana stariji od njega i probaće da pomogne istom klubu u borbi za što bolji plasman. On je za Porongos nastupao od svoje 14. do 17. godine, od 1998. do 2001. godine.

Tokom večeri kada se u Ligi šampiona sastaju Atletiko i Inter ova vest pronašla je svoje mesto na fudbalskom nebu i videćemo da li će ovo potencijalno biti i poslednji angažman za prgavog Urugvajca.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Fejenorda bacaju baklje na "grobare": Sukob na tribini,žandarmerija intervenisala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA