Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo se čekalo! Fudbaler Milana debituje za Srbiju!

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Našao se na spisku selektora Stojkovića

  • 2
Jan Karlo Simić Foto: Luca Diliberto/IPA Sport/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudblaer Milana Jan Karlo Simić dobio je poziv selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića za predstojeće prijateljske mečeve.

Naime, kako piše "Kurir", selektor Stojković i direktor reprezentacije Stevan Stojanović obavili su razgovor sa 18-godišnjim fudbalerom, dok je on sa oduševljenjem prihvatio poziv.

Pomenuti fudbaler važi za jednog od najtalentovanijih u svom uzrastu, dok je debitantski nastup u dresu "rosonera" imao na meču sa Moncom, kada je i uspeo da se upiše u strelce.

Odlikuje ga odlična skok igra, kao i sposobnost da iznese loptu, te ga mediji na "čizmi" porede sa Legendarnim Frankom Barezijem.

Ukoliko obuče dres Orlova, nema sumnje da bi naša selekcija pored Pavlovića, Erakovića, Milenkovića, Babića, dobila još jednog štopera za budućnost.

(Telegraf.rs)

Video: Igor Duljaj pričao za medije posle pobede Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Марко

    21. februar 2024 | 12:33

    А што се тиче Павловића из Бајерна ако нема жељу да игра за нашу државу и не треба нам. За Мајку рањену Србију се игра срцем , а не да те неко убеђује, куми, моли. Очигледно лика боли уво за отаџбином и дедовином. Поновићу ово по стоти пут, све иде од оца, отац мора и треба дете да васпита у духу србства и православља, да му уграђује у мозак национални србски набој национална жар србски идентитет. Причати са дететом о србском стратишту на Балкану. Као и увек, овде каснимо 20 година. Хрватска то ради откад има репрезентацију. Ћорлука, браћа Ковач, Шимунић, Петрић, Ракитић, Ковачић и многи други рођени су и одрасли у дијаспори и годинама су били или јесу носиоци репрезентације годинама. Турци имају канцеларију у Немачкој која не ради ништа осим што брине о свим својим играчима свих узраста и труди се да их натера да изаберу за Турску. Аргентина отвара канцеларију у Америци са истим циљем, емиграција из Аргентине у Америку се повећава због лоше економске ситуације у Аргентини, а циљ је да деца која тамо одрастају не играју не за Американце. А сада упоредите све то са нашим нерадом. Сваке две године дође дете из дијаспоре које тешком муком убеди своје родитеље да заиграју за Србију, а они, са још већом муком, успевају да убеде дете. Таквим радом биће све више случајева Павловића, а овај Угринић из Швајцарске жели да игра за њих, а већ смо имали случајеве Марина, Драговића, Арнаутовића, Јунузовића и многих других.

  • Dixi

    21. februar 2024 | 13:59

    Super,konacno da se zameni ono kljuse od igraca Eraka banana!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA