Vreme čitanja: oko 1 min.

Sportski direktor "farmaceuta" Simon Rolfs: Ćabi Alonso ostaje trener Bajer Leverkuzena

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vezan je ugovorom i oseća se prijatno kod nas..."

  • 0
Ćabi Alonso Foto: AP/Tanjug

Sportski direktor Bajera Simon Rolfs izjavio je danas da je uveren da će Ćabi Alonso i naredne sezone da bude trener kluba iz Leverkuzena, prenose nemački mediji.

Pojedini mediji su objavili da bi Alonso na kraju sezone mogao da preuzme Bajern ili Liverpul. Alonso je preuzeo Bajer u oktobru 2022, a ima ugovor sa klubom iz Leverkuzena do juna 2026. godine.

- Siguran sam da Ćabi ostaje. Vezan je ugovorom i oseća se prijatno kod nas. Ima dobar i perspektivan tim. Sada svako ima svoju ulogu u timu i kvalitet da je odigra. Ne zavisimo od jednog tima, već se on prilagođava igračima, koji su dostupni - rekao je Rolfs za Sport1.

Bajer je ove sezone u borbi za tri trofeja. Bajer se nalazi na prvom mestu na tabeli Bundeslige sa 58 bodova iz 22. meča, dok je Bajern Minhen drugi sa 50.

Klub iz Leverkuzena će u polufinalu Kupa Nemačke igrati sa Dizeldorfom.

Bajer je grupnu fazu u Ligi Evrope završio na prvom mestu na tabeli sa 18 bodova, a ekipa iz Leverkuzena će u petak saznati ime rivala u osmini finala ovog evropskog klupskog takmičenja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Igor Duljaj pričao za medije posle pobede Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA