Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši igrač Milana 4. put bahato vozio i izazvao udes: Prošli put povredio 11 osoba, sada završio u bolnici

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovoga puta je ipak načinio samo materijalnu štetu

  • 0
Embaj Nijang Foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Dugogodišnji fudbaler Milana, Embaj Nijang hitno je transportovan u bolnicu nakon što je razbio svoj skupoceni automobil u saobraćajnoj nesreći, prenose italijanski mediji.

Senegalac koji je pre nekoliko sedmica stigao u Seriju A u redove Empolija juče tokom jutra je doživeo nesreću kada se vraćao iz džamije, otkrio je sportski direktor kluba, Pijetro Akardi.

On je otkrio da je fudbaler kada se vraćao kući udario u nekoliko parkiranih automobila posle čega je morao da bude prevezen u bolnicu. Ustanovljeno je da nema teže posledice i da neće biti posledica po njegovo zdravlje, te da će biti spreman da se vrati na teren.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by M'Baye Niang Officiel (@mbaye_niang11)

- Embaj Nijang nas je obavestio da mu se jutros dogodila nesreća. Od svog dolaska u Empoli, on obično odlazi na molitve rano ujutru sa drugim praktikantima svoje vere - rekao je Akardi.

Međutim, problem je što se Nijangu ovo dešava već treći put. U Italiji je 2012. godine prvo dobio zabranu, jer je vozio kao maloletnik, a pred policijom se pretvarao da je vozilom upravljao njegov saigrač iz Milana.

Samo dve godine kasnije, dobio je uslovnu kaznu od 18 meseci zatvora, kada je Ferarijem povredio čak 11 ljudi. A još dve godine kasnije povredio je gležanj i rame nakon još jednog udesa.

Za kraj je usledila pomenuta nesreća od juče, a nije jasno da li će reagovati italijanska policija zbog materijalne štete.

On je nastupao za Milan od 2012. do 2018. godine. Pored ovog kluba nastupao je za Votford, Đenovu, Ren, Torino, Monpelje i Bordo.

(Telegraf.rs)

Video: "Nije bio penal za Zvezdu, a ni crveni za IMT": Jokić o spornim situacijama sa mečeva večitih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA