Vreme čitanja: oko 1 min.

Liverpul "spavao" punih 45 minuta, pa zgazio Luton: Redsi spakovali četiri gola za čelo Premijer lige

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostaće na prvom mestu bez obzira na ishode mečeva Sitija i Arsenala

  • 0
FK Liverpul, Harvi Eliot Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Liverpula ostvarili su veliku pobedu u okviru 26. kola Premijer lige na domaćem terenu, gde su nakon preokreta "iz dvojke u keca" na "Enfildu" srušili Luton, koji se bori za opstanak u najvišem rangu - 4:1 (0:1).

Pomalo šokantno, Šeširdžije su stekle uvodnu prednost golom Ogbenea u 12. minutu meča i to nakon što je ovaj skrenuo jedan udarac u petercu glavom u mrežu.

Dugo se mučio Liverpul da nađe put do mreže, nije to uradio u prvom poluvremenu, ali zato jeste u drugom i to u vrlo kratkom razmaku.

Prvo je Mekalister uspešno pronašao Van Dajka u 56. minutu  iz kornera, a zatim je Mekalister još jednom bio asistent i ovoga puta je sjajan njegov centaršut uspeo da iskoristi Kodi Gakpo samo dva minuta kasnije.

Liverpul je nastavio da puni mrežu Šeširdžija u 71. minutu golom Dijaza na asistenciju Robertsona, a tačku na sva dešavanja postavio je Harvi Eliot posle odbitka u 90. minutu utakmice.

Redsi sa nova tri boda imaju tačno 60 i nalaze se na čelu tabele Premijer lige sa četiri boda više od Sitija uz meč više. Luton je sada prvi ispod crte na 17. mestu sa 20 bodova. Isto ima Everton uz kaznu, ali daleko bolju gol razliku od Šeširdžija.

(Telegraf.rs)

Video: "Nije bio penal za Zvezdu, a ni crveni za IMT": Jokić o spornim situacijama sa mečeva večitih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA