≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Saznajemo! Katastrofa u Partizanu: Severina poslao klubu zahtev za raskid ugovora i vratio se u Holandiju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zbog duga od 25.000 evra, krilni napadač posegao za radikalnom metodom, jer nije imao povratnu informaciju iz Humske, pregovori traju

  • 63
Ksander Severina, FK Partizan Foto: MN Press / Marko Metlaš

Istorija, one crne stranice bliske prošlosti, ponavljaju se u Partizanu iz sezone u sezonu i kada zaliči da je klub malo mudrijim poslovanjem i ulaganjem stao na noge. Kcander Severina je u četvrtak napustio crno-bele bez pozdrava, uz obrazloženje da mu do 1. februara, kako je pisalo u ugovoru, nije isplaćen bonus za potpis ugovora, a njegovom agentu "komisija", odnosno nadoknada za letošnji transfer, saznaje Telegraf.

Taj bonus je iznosio 25.000 evra. komisija agenta 50.000 evra i, prema nekim navodima, fudbaler je još početkom februara poslao pismo upozorenja, ali je ono po svoj prilici ignorisano, kao i telefonski pozivi Severininog menadžera.

To je na kraju dovelo do crno scenarija-igrač je u sredu normalno trenirao, bez naznaka da će bilo šta uraditi, a danas se naprosto nije pojavio na treningu, da bi posle sveopšte istrage bilo utvrđeno da je pokupio svoje stvari i vratio se u Holandiju.

Klub iz Humske i sam trener Igor Duljaj su pokušali da stupe u kontakt sa Severinom, ali se on oglušio na svaki poziv, dok se menadžer posle izvesnog vremena javio i istom pričom koju je ponavljao već mesec i po dana - dugovanje, dugovanje...

Pregovori dve strane, navodno, još uvek traju i postoji mogućnost da se Severina vrati u petak u Beograd, mada sumnju nosi činjenica da u stanu u kome je stanovao nema nijedne jedine stvari, sve je poneo sa sobom, baš kao i Takuma Asano, odnosno Fuseni Dijabate kada su posezali za istim scenarijom raskida ugovora.

Pomenutom dvojcu - Asanu i Dijabateu, uz Nemanju Jovića, koji je to učinio proteklog proleća, tako se priključio Kcander Severina, ostavljajući Duljaja i ekipu pred svršenim činom, u trenucima kada tim gostuje Radniku u Surdulici, a za samo dve nedelje Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić" u borbi za šampionsku titulu.

Da parafraziramo saopštenje Novog Pazara od pre dva dana: divno vreme, ptičice cvrkuću, Partizan zbog sopstvenog nemara i ne mora da traži neprijatelje, sami su sebi najveći...

(Telegraf.rs)

Video: "Nije bio penal za Zvezdu, a ni crveni za IMT": Jokić o spornim situacijama sa mečeva večitih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragisa

    22. februar 2024 | 14:27

    Pa neskandiraju djaba uprava napolje.i nije ovo prvi slucaj setimo se asana.

  • Peca koma

    22. februar 2024 | 14:44

    Dobrodosao u klub sedi udobno se smesti...prevarenih ima svud

  • hahahaha

    22. februar 2024 | 14:19

    A Krcunovci veruju vucicu da Partizan dobija vise para u fudbalu, a igraci ne primaju plate mesecima😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA