Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda na originalan način pozvala navijače na meč sa Čukaričkim: "Kažu da smo dosadni..."

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ulaz će biti besplatan za mališane do 14 godina starosti

  • 3

Ulaz na utakmicu 22. kola Superlige Srbije, između Crvene zvezde i Čukaričkog, biće besplatan za decu do 14 godina, saopštio je danas klub sa stadiona "Rajko Mitić".

- Crvena zvezda sa ponosom obaveštava mališane da će kapije na istočnoj strani stadiona "Rajko Mitić" biti otvorene za svu decu starosti do 14 godina na meču protiv Čukaričkog, koji je na programu u subotu, 24. februara od 16 časova - stoji u objavi na sajtu kluba.

Klub nastavlja s tom akcijom i u 2024. godini, putem koje je svim dečacima i devojčicama do 14 godina omogućen besplatan ulaz na istočnu tribinu "Marakane" na mečevima domaćeg prvenstva.

Neophodno je da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koje poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Čukaričkog.

Zvezda takođe podseća da svi navijači sa kupljenom ulaznicom za meč protiv Čukaričkog besplatno dobijaju i ulaznicu za 172. "večiti derbi" koji se igra 9. marta od 17 časova na najvećem srpskom stadionu.

- Uslov da vam ulaznica za 172. "večiti derbi" važi je da prisustvujete utakmici sa Čukaričkim - zaključuje se u objavi i podseća na cene ulaznica za meč protiv Čukaričkog: Sever - 500 dinara, Istok - 700 dinara, Zapad - 1000 dinara, tribina Siniša Mihajlović - 1800 dinara.

Ulaznice su u prodaji onlajn, kao i na blagajni stadiona u petak od 10 do 18 časova, i u subotu od 10 do 16 časova.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: "Nije bio penal za Zvezdu, a ni crveni za IMT": Jokić o spornim situacijama sa mečeva večitih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    22. februar 2024 | 16:19

    Navijanje na fudbalu je očaj, košarka isto ali malo bolj i to samo ponekad,, nove generacije kao kanarinci ,pevaju neke pesmice tralala da se čovek uspava, nema prave grmljavine vec dobrih 15-17 godina i to svako malo stariji zna i vidi ...znaju oni stariji koje je bilo navijanje 80-ih a tek 90-ih to su se tresli stadioni i arene non stop bez prestanka pre, tokom i posle utakmice ...i Zvezda i Partizan

  • Hud

    22. februar 2024 | 16:17

    Cuka dobija ako nije namesteno kao ranijih utakmica

  • naopako

    22. februar 2024 | 17:46

    kad jezgro severa i građevinska brigada zovu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA