Vreme čitanja: oko 1 min.

Glazer pred Čukarički: " Nisam mogao da poželim bolji povratak, očekujem sjajnu atmosferu i pobedu"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Golman crveno-belih priželjkuje dobru igru

  • 1
Omri Glazer Foto: FK Crvena zvezda

Prva utakmica u prolećnom delu sezone protiv Voždovca bila je za pamćenje, žao mi je što sam bio pored terena, ali sam sa druge strane imao priliku da pažljivo ispratim atmosferu i sjajne koreografije koje su priredili naši navijači. Imam veliku želju da u subotu protiv Čukaričkog igram u istom ambijentu, rekao je golman Crvene zvezde Omri Glazer.

- Zvezdaši su nam pružili neverovatnu podršku, koja nam mnogo znači u borbi za titulu. Pozivam ih da dođu na Marakanu i u subotu, a mi ćemo učiniti sve kako bismo ih obradovali novim trijumfom - istakao je Glazer za klupski sajt.

Izraelski čuvar mreže zbog povrede je propustio meč protiv Voždovca (2:1), ali se vratio na teren minulog vikenda u pobedi na gostovanju Novom Pazaru (3:0).

- Nisam mogao da poželim bolji povratak na teren. Ostvarili smo pobedu na teškom gostovanju, a uz to sam uspeo i da ostanem nesavladan. Zbog povrede sam bio primoran da propustim utakmice na pripremama, kao i prvi meč u prolećnom delu sezone. Međutim, vredno sam radio svaki dan, kako bih što pre bio spreman. Zabeležili smo dve pobede i želimo da nastavimo u istom ritmu, s obzirom na to da je pred nama težak raspored i da nas tek očekuju utakmice sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Cilj je isti, kao i na početku sezone, a to je osvajanje duple krune - poručio je Glazer.

Zvezda u 22. kolu Superlige dočekuje Čukarički u subotu od 16 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A u tirani muk

    22. februar 2024 | 16:47

    a sta kazu sudije..jeste li sve sredili za penal u ranoj fazi..kao proslo kolo..jos 4 penela i novi ginisov rekord..i stari drzite vi..78 penela u sezoni..samo naprijed..niste vi drazvani projekat..ma lazuuuu lazu oni na vas postenjacine..a kako su bezobrazniiiiiiiiiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA