Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceo svet pogrešno zove Kilijana Embapea: Francuz konačno otkrio kako se izgovara njegovo prezime!

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Francuz konačno rešio misteriju

  • 0
Kilijan Embape Printskrin: Tiktok.com/@segundoatacante

Kilijan Embape ili Kilijan Mbape? Ovo je bila misterija sportskih novinara, komentatora i ljubitelja fudbala od kako je nova zvezda svetskog fudbala stupila na veliku scenu još iz perioda dok je kao tinejdžer blistao u dresu Monaka.

Kasnije je Embape oborio rekord po vrednosti transfera kada je plaćen od strane PSŽ-a 180 miliona evra, što je tada bio svetski rekord, postao je jedan od najboljih golgetera sveta, a potom i šampion sveta sa Francuskom.

Ipak, iako je na velikoj sceni već osam godina, mnogi su do dana današnjeg pogrešno ozgovarali njegovo ime.

Misteriju je rešio lično Embape, koji je otkrio da ni Embape, ni Mbape nije ispravno, već "Bape".

Kada ga je novinarka na jednoj francuskoj televiziji tokom intervjua pitala da li se njegovo ime izgovara Embape, on je odgovorio da to nije tačno.

- Imaću mnogo posla da sve korigujem, ceo svet. Zapravo je Kilijan Mbape, bez apostrofa - poručio je kapiten reprezentacije Francuske, Kilijan Mbape.

Inače, on će posle šest godina ovog leta napustiti PSŽ i preći u Real Madrid, gde će dobiti najveću platu u istoriji Kraljevskog kluba, ali i ogroman novac samo za potpis zbog transfera bez obeštećenja.

@segundoatacante Você fala o nome do Mbappé corretamente ? Veja o próprio ensinando como se pronuncia 🤣 #mbappe #mbappe7 #kylianmbappé #psg #parissaintgermain #mbappefanx #france #frança #tiktokesportes ♬ som original - 2º Atacante - Futebol ⚽️

(Telegraf.rs)

Video: Srpski novinar pitao Embapea kakva mu je bila atmosfera, Kilijan se nasmejao i uzvratio pitanjem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA