Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kako je Nejmar spasio Danija Alveša višegodišnje robije

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brazilac pomogao zemljaku...

  • 0
Nejmar Foto: Tanjug/AP

Legendarni fudbaler Dani Alveš osuđen je u Španiji na četiri i po godine zatvora zbog silovanja. Nekadašnji desni bek Barselone je u januaru 2023. godine uhapšen, neposredno po završetku Svetskog prvenstva u Kataru, pošto ga je prijavila 23-godišnja devojka.

Naime, ona je zahtevala da se Alveš najoštrije kazni, te da se njoj na ime odštete za psihičke i fizičke posledice isplati 150.000 evra.

Ipak, Alvešovi advokati uspeli su da ga odbrane činjenicom da je u vreme izvršenja krivičnog dela bio pijan. Pominjalo se da bi mogao da dobije kaznu zatvora od 9 do 12 godina, ali će iza rešetaka provesti "samo" četiri i po.

Velike zasluge za ovakav ishod suđenja idu na račun Brazilca Neimara. Fudbaler Al Hilala je oštećenoj devojci uplatio 150.000 evra odštete, da bi nakon toga svom zemljaku angažovao  advokata  Gustava Kistoa, inače jednog od glavnih zastupnika kompanija Nejmarovog oca.

(Telegraf.rs)

Video: Igor Duljaj pričao za medije posle pobede Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA