≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog jezivog požara u Valensiji odložen meč protiv Granade

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi su pogođeni nesrećom

  • 0
Španija Valensija zgrada požar Foto: Tanjug/AP

Četiri osobe su poginule, a još 15 se vodi kao nestalo kada je ogroman požar zahvatio dve stambene zgrade u Valensiji u kojima živi oko 450 ljudi. Posle velike nesreće odlože nje i duel Valensije i Granade koji je trebalo da se odigra ovog vikenda. 

Valensija se u petak oglasila saopštenjem, sa zahtevom za odlaganje, a Liga je reagovala veoma brzo i odobrila zahtev Valensije. Novi termin će saopštiti naknadno.

- Svi u Fudbalskom klubu Valensija smo potreseni i tužni zbog vesti o požaru koji se dogodio i želimo da uputimo naše najiskrenije saučešće porodicama i prijateljima žrtava. Takođe, želimo da se zahvalimo javnim službama na njihovom trudu i radu -  poručili su iz Valensije dok poruke saučešća stradalima i podrške pogođenima požarom stižu iz svih klubova u Španiji.

Valensija je u saopštenju navela da će treninzi i muške i ženske ekipe u petak početi minutom ćutanja, ali i da će na svim klupskim prostorijama zastave biti spuštene na pola koplja.

Posle nesreće pglasili su se brojni klubovi La Lige sa porukama saučešća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA