Vreme čitanja: oko 2 min.

Žarko Lazetić pred duel sa Železničarom: "Oni su trenutno u lošoj poziciji ali mislim da su zaslužili više..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"U dobrom smo momentu..."

  • 0
Žarko Lazetić Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Fudbaleri TSC-a odmeriće snage protiv Železničara uz Pančeva, u okviru 22. kola Superlige Srbije. Pančevci ne briljiraju u dosadašnjem delu šampionata, a svoja očekivanja pred ovaj duel izneo je strateg Topolčana Žarko Lazetić.

- Oni su trenutno u lošoj poziciji ali mislim da su zaslužili više. Pratim ih od dolaska novog trenera, Nenada Mijailovića i specifični su jer igraju izuzetno agresivno. Pozicija koju zauzimaju na tabeli sigurno nije ono što žele, mislim da ne zaslužuju da budu na njoj. Uveren sam da će do kraja sezone probati da poprave plasman, ali i da ćemo mi moći da prenesemo dobru energiju sa prethodnih utakmica i treninga pa ćemo videti za šta je to dovoljnorekao je Lazetić, a onda nastavio:

- Protiv ozbiljnih protivnika igraju jedan na jedan sa 100 odsto snage izlaze visoko i uvek su motivisani, bili su sjajni i protiv Novog Pazara i Čukaričkog što potvrđuje da nas čeka izvanredna utakmica.

Lazetić je istakao da za ovaj meč neće moći da računa na Martina Mirčevskog i Jovana Vlalukina.

- U dobrom smo momentu i na nama je da nastavimo dobar početak proleća, kao i da iz meča u meč podižemo kvalitet igre, jer je to presudno. Na prošloj utakmici, protiv Radnika, smo igrali protiv niske zone i kontrolisali smo potencijalne protivnapade. Popravili smo igru posle izgubljene lopte i zbog toga nije bilo mnogo šuteva na naš gol, a to će biti ključno i za ovu utakmicu. Verovatno će biti nešto teže jer protivnik igra drugačiji fudbal, ali i mi smo kompaktniji i stabilniji pa ni njima neće biti lako protiv nas - nastavlja strateg Topolčana.

Sa druge strane, vezni igrač TSC Miloš Vulić pohvalno je govorio o narednom rivalu.

- Verujem da će pokušati da izvuku prednost iz toga što igraju na svom terenu i da će nas dočekati maksimalno spremni. Sa druge strane i mi igramo dobro, dobili smo prve dve utakmice bez primljenog gola, defanzivno smo kvalitetno odigrali i imali smo kontrolu lopte. Ako i u predstojeći meč uđemo tako i ako budemo igrali kao do sada, neće biti problema da osvojimo bodove - rekao je Vulić.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj: Saldanja ima istegnuće zadnje lože, Nikolić četiri kartona i ne može da igra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA