≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Drogba pokazao magiju i ponizio srpskog jutjubera, pa se hladnokrvno ušetao u gol: "Poslao si me u pakao"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dva Srbina bila su deo humanitarnog spektakla u Dohi u kojem su bile i velike fudbalske zvezde

  • 0
David Vujanić, Didije Drogba Printskrin: Youtube/Fut Elite

Pravi spektakl viđen je u Dohi, gde su se na Ahmad Bin Ali stadionu susrele mnoge zvezde fudbala koje su danas u penziji. Na jednoj strani smo videli Didijea Drogbu, na drugoj Davida Vilju i Edena Azara, a zanimljivo je da je i Srbija imala svog predstavnika u vidu čuvenog jutjubera Davida Vujanića, koji je branio za ekipu u kojoj su bili Azar i Vilja.

Nije to bio lak zadatak za Vujanića, koji je naspram sebe imao dva majstora fudbala, koji su tokom karijere bili strah i trepet za sve golmane, a i sada u sjajnoj formi da bi komotno mogli da nastave da igraju.

Na kraju je Srbin iz mreže vadio loptu pet puta, ali je njegova ekipa ipak slavila na kraju sa 7:5.

Dva puta od tih pet ga je savladao Drogba, a jednom Kaka. I Kaka i Drogba su postigli efektne golove snažnim šutevima, ali je pravu magiju izveo legendarni reprezentativac Obale Slonovače posle jedne sjajne akcije, kada je izašao sam pred Vujanića nakon što se prethodno oslobodio i odbrambenih igrača.

Kada je došao pred Vujanića, Drogba je pokazao kakav je majstor i dalje, driblingom ga je bacio na pod, a zatim se hladnokrvno ušetao u gol, dok ga je Srbin sa trave nemoćno posmatrao.

Ovo je postao hit snimak na društvenim mrežama, a Vujanić se obratio i drogbi direktno na Instagramu, gde je rekao da ga je poslao pravo u pakao i da sada svi prijatelji zbijaju šale na njegov račun zbog ovoga.

Naravno, sve je bilo u šaljivom tonu, a Vujanić je i pružio ruku Drogbi nakon majstorije koju je izveo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Vuj (@dvujanic)

Srbiju je predstavljao i legendarni Bora Milutinović, koji je bio u stručnom štabu Arsena Vengera, koji je bio trener jedne ekipe, dok je drugu vodio Antonio Konte.

Rezultat je na kraju bio u drugom planu, pošto je cilj bio da se skupi novac za pomoć mnogim ugroženim grupama kako bi se školovale.

Inače, David Vujanić je redovan na utakmicama Srbije, ali je i veliki navijač Zvezde, pa često dolazi da gleda utakmice u Ligi šampiona, na derbi, a bio je i na utakmicama u Evroligi, gde smo ga svojevremeno i snimili kada je doveo prijatelja iz Londona, gde inače i živi.

Svojevremeno je za Telegraf ispričao i svoju životnu priču o bežanju na traktoru iz Knina u Oluji do toga kako je postao poznati influenser na Ostrvu, gde je sarađivao sa najvećim zvezdama Premijer lige.

(Telegraf.rs)

Video: "Ma, kakva Premijer liga, ovo je ludilo": Poznati Jutjuber iz Londona došao na derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA