≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrao na Svetskom prvenstvu u Kataru, sad ide u zatvor: Kamenom slomio lobanju vozaču kamiona, ovaj umalo umro

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ilijas Šar mora na robiju zbog dela koje je počinio pre četiri godine

  • 0
Luka Modrić, Ilijas Šar, Fudbalska reprezentacija Maroka, Fudbalska reprezentacija Hrvatske, Katar 2022, Svetsko prvenstvo Foto: Matthias Koch / imago sportfotodienst / Profimedia

Reprezentativac Maroka u fudbalu i fudbaler Kvins Park Rendžersa u Engleskoj, Ilijas Šar, osuđen je na godinu dana zatvora jer je kamenom slomio lobanju vozaču kamiona.

Ovo je presuda suda u Francuskoj, gde se događaj desio još pre četiri godine, dok je Marokanac bio na odmoru.

Odmor gde je trebalo da uživa sa bratom Žaberom prijateljima u kajaku na odmoru u gradu Bazej, pretvorio se u horor. Došlo je do svađe oko toga ko će prvi da uđe u autobus koji je vodio grupu na destinaciju za kajak. Tenzija se podigla na najviši nivo i Šar je u jednom momentu podigao kamen i udario žrtvu u glavu.

Žrtva je bio Nils T, vozač kamiona, koji je od zadobijenih povreda imao pukotinu od dva centimetra u lobanji i hitno je odveden u bolnicu u Rems u kritičnom stanju.

Kako su naveli na suđenju, on je morao dugo da se oporavlja u bolnici u Belgiji zbog udarca, koji je umalo bio fatalan, a čije posledice i dalje oseća.

Inače, Marokanac koji je rođen u Belgiji je do sada odigrao 13 mečeva za Maroko i postigao je jedan gol, a zanimljivo je da je igrao i na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde je odigrao 45 minuta u meču za treće mesto protiv Hrvatske, koji je Maroko izgubio.

Igra na poziciji ofanzivnog veziste, a trenutno je u QPR-u, gde je stigao još kao klinac u mlađim kategorijama 2017. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj: Saldanja ima istegnuće zadnje lože, Nikolić četiri kartona i ne može da igra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA