≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Štutgart propustio šansu da se dodatno približi Bajernu, Mašović gledao Borusijinu kanonadu

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogo golova u Nemačkoj

  • 0
Erhan Mašović i Džordan Sebašo. Bohum - Borusija Menhengladbah Foto: Tanjug / AP

Nakon pobede Bajera iz Leverkuzena u petak, u subotu je u standardnom terminu od 15:30 nastavljeno 23. kolo Bundeslige. Samo Borusija Menhengladbah je upisala pobedu, pored tri meča koja su završena nerešenim rezultatima.

Štutgart je pobedom nad Kelnom mogao dodatno da se približi Bajernu na drugom mestu, međutim Keln im je pokvario računicu, pa je meč okončan rezultatom 1:1.

Girasi je u prvom poluvremenu mogao da pogodi za domaćina, ali je njegov promašaj u 53. minutu ispravio Kris Furih asistencijom za Enca Miloa. Samo devet minuta kasnije Erik Martel je postavio konačan rezultat. Gost je umalo došao i do tri boda, međutim Faride Alidu je promašio pravi zicer.

Union Berlin i Hajdenhajm su odigrali 2:2, dok pobednika nije bilo ni u meču Verdera i Darmštata 1:1, dok je Erhan Mašović sa svojim Bohumom posle iznenađenja protiv Bajerna poražen od Borusije Menhengladbah 5:2.

Sedam različitih strelaca napravili su ugođaj svim gledaocima. Engumu, Vajgl, Rajc, Sibačo i Onora na jednoj i Hofman i Šloterbek su pogađali na drugoj strani, pa je Borusija pretekla rivala i udaljila se od zone ispadanja.

Standings provided by Sofascore
(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA