≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Junajted u 97. minutu doživeo prvi poraz u godini, bivši igrač Arsenala rastužio "đavole"

S. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Daglas Luiz rešetao za Aston Vilu

  • 0
Hari Megvajer i Andre Onana, Mančester junajted Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Mančester junajteda poraženi su prvi put u 2024. godini, pošto je ceo plen sa "Old Traforda" odneo Fulam - 2:1.

Bio je domaćin u nizu od četiri pobede, ali je rival evidentno bio naoštren da zaboravi poraz u prošloj rundi od Aston Vile, što je došlo do izražaja već tokom prvih 45 minuta.

Pravo je čudo kako u prvom poluvremenu niti jednom mreža nije pogođena. Od 18. minuta kada je Aleks Ivobi za dlaku šutirao pored leve stative pa do Alehandra Garnaća u 41. i intervencije Bernda Lena, viđeno je pregršt šansi.

Andre Onana se istakao u 21. posle udarca Rordriga Munjiza, isti igrač je u 33. pogodio stativu, a šanse nisu realizovali ni Garnaćo još jednom, Diogo Dalo (stativa) kao ni Andreas Pereira.

Harison Rid je u 65. još jednom testirao Onanu, a posle odbitka Kalvin Besi je rastužio domaće pristalice i pogodio za vođstvo Fulama.

Kazemiro i Rodrigo Munjiz, Mančester junajted - Fulam Foto: Tanjug / AP

Domaćin se tek tada pokrenuo, Bruno Fernandeš, Markus Rašford i Hari Megvajer su pokušavali do 80. minuta, a onda je po receptu Fulamovog gola pomenuti štoper u 89. pokupio promašaj Portugalca i izjednačio rezultat.

Nakon provere u VAR sobi sudija Oliver je priznao pogodak, međutim tu nije bio kraj uzbuđenjima, pošto je Aleks Ivobi u sedmom minutu nadoknade iskoristio pas Adame Traorea!

Aston Vila je ostavila sjajan utisak u istom terminu, posebno Daglas Luiz, u pobedi nad Notingem Forestom od 4:2. Brazilac je dva puta bio strelac u prvom poluvremenu, Oli Votkins je dao jedan gol, baš kao i Leon Bejli koji je upisao i asistenciju. Za goste su pogađali Musa Niakate i Morgan Gibs-Vajt.

Kristal palas je sa pola gasa pobedio Barnli 3:0 pogocima Krisa Ričardsa, Džordana Ajua i Žan-Filipa Matete, dok je u drami Brajton osvojio bod protiv Evertona (1:1). Džered Brentvajt je sastav iz Liverpula stavio u pol poziciju u 73. minutu, međutim bod je na "Ameksu" ostavio Luis Dank u prvom minutu sudijskog dodatka.

Standings provided by Sofascore
(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA