≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Barselona uništila Hetafe, Maksimović nemoćan protiv mladosti Katalonaca

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
FK Barselona Foto: Tanjug / AP

Nakon što je utakmica Valensije i Granade odložena usled tragičnog požara koji se dogodio u gradu domaćina meča, Barselona je na "Olimpijskom stadionu Luis Kompanis" ugostila Hetafe i porazila ih sa čak 4:0.

Poprilično dosadnih prvih 45 minuta golom je ipak obeležio Rafinja nakon asistencije Kundea. Na startu drugog poluvremena Luis Milja je pogodio stativu, a tu šansu će verovatno i pamtiti pošto je meč faktički odlučen do 61. minuta.

Žoao Feliks u 53. zatim i Frenki de Jong su na semafor postavili 3:0, a do kraja se upisao i mladi Fermin Lopez, svojim prvim golom u La ligi.

Nemanja Maksimović je za tim iz predgrađa Madrida odigrao 67 minuta, ali nije mogao da utiče na bolji rezultat od onog koji je viđen.

Sinoć je na otvaranju 26. runde La lige neočekivan poraz kod kuće doživeo Real Sosijed od ekipe Viljareala 1:3. Santi Komesanja je dva puta pogađao, jednom Aleksandar Serlot, dok je utešni gol bio delo Mikela Merina.

Standings provided by Sofascore
(Telegraf.rs)

Video: Navijačke tenzije u Barseloni zbog gradskog derbija: Baklje, dim i ultrasi bez maski

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA