≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

TSC siguran protiv Železničara u Pančevu, Ćirković dvostruki strelac

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zrela igra Topolčana...

  • 0
FK TSC Foto: MN Press

Fudbaleri TSC-a savladali su Železničar iz Pančeva na gostujućem terenu rezultatom 3:1, u okviru 22. kola Superlige Srbije.

Izabranici Žarka Lazetića su od starta meča krenuli silovito, a to im se isplatilo već u četvrtom minutu kada je na asistenciju Miloša Pantovića Ćirković pogodio mrežu. Odlično se fudbaler Topolčana izborio za poziciju i pogodio nebranjeni ugao gola Pančevaca.

Nakon samo dva minuta Železničar je postigao efektan pogodak preko Pavlova, ali je kasnije poništen zbog prethodnog igranja rukom pomenutog fudbalera.

Igrao se 19. minut kada je Pejić duplirao prednost svog tima, da bi Ćirković početkom drugog dela praktično rešio pitanje pobednika.

Imali su domaći fudbaleri priliku da iz penala postignu pogodak, ali je Grgić bio neprecizan.

Pančevci su do kraja susreta uspeli da preko Strahinje Jovanovića smanje na 3:1, da bi u dubokoj nadoknadi postigli još jedan pogodak preko Kahvića. Ipak, vremena za preokret nije bilo.

Nakon ovog susreta TSC je ostao na trećoj poziciji sa 46 osvojenih bodova, dok je Železnicar 15. na tabeli Superlige sa svega 19 bodova i predstoji mu grčevita borba za opstanak.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Ukrajinac iz Železničara postigao golčinu, sudija je poništio nakon gledanja snimka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA