Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne vredi, u ovom Atletiku nešto ne štima: Jorgandžije nisu mogle da pobede ni ubedljivo poslednju Almeriju

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova užasna partija Madriđana

  • 1
FK Real Madrid - FK Atleko Madrid Foto: Tanjug/AP

Ništa, baš ništa ne ide ove sezone Atletiko Madridu. Toliko Jorgandžije idu iz krajnosti u krajnost da ove subote nisu uspele da savladaju ni ubedljivo poslednjeplasiranu Almeriju u okršaju 26. kola španske Primere - 2:2 (1:1).

Koliko je Almerija očajna govori podatak da nema pobedu na 26 utakmica (!), ali ni taj podatak nije bio dovoljan Atletiku da večeras slavi, već se propisno izblamirao. Jeste domaćin uspeo pre ovog meča osam puta da remizira, ali to ne abolira Jorgandžije krivice za novi loš rezultat.

A delovalo je da će sve da ide lagano. Poveo je Atletiko gol Koree u 2. minutu utakmice na asistenciju Reinilda, ali je Romero na drugoj strani uspeo da poništi njegov pogodak u 27. minutu i na poluvremenu je bilo nerešeno.

U nastavku, de Paul je uspeo opet da obraduje gostujuće navijače u 57. minutu, ali ni to slavlje nije bilo dugog veka, jer je moćni Romero uspeo da izjednači golom u 64. minutu.

Ogromnu šansu je Atletiko za pobedu propustio u nadoknadi vremena kada je u totalnoj drami Alvaro Morata loptu poslao preko prečke, a time su odletele i sve šanse za tri boda.

Uz ovaj šokantan rezultat, Atletiko je dao šansu Bilbau da ga sustigne na četvrtom mestu, poslednjem koje vodi u Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte penal za Zvezdu protiv Čukaričkog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komsija

    24. februar 2024 | 23:25

    Jel moze morata da promeni prezime u moron lepse zvuci kad komentator izgovori negovo prezime u toku prenosa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA