Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaler Bordoa u indukovanoj komi: Zadobio jezivu povredu glave u prvom minutu meča!

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još uvek nije poznato u kakvom je stanju fudbaler...

  • 0
Albert Elis Printscreen: Youtube/Ligue 1 Uber Eats Official

Napadač Bordoa Albert Elis navodno je stavljen u medicinski indikovnu komu nakon što je pretrpeo ozbiljnu povredu glave u utakmici francuske Lige 2 protiv Gengama ove subote.

Već u prvom minuti utakmice, reprezentativac Hondurasa sudario se u skoku sa odbrambenim igračem protivničkog tima Donatienom Gomisom. Elisu je tokom osam minuta ukazivana pomoć na terenu pre nego je iznet na nosilima.

Prema izvještajima L'Equipea i France Bleua, 28-godišnjak je bio svestan na terenu, ali je stavljen u indukovanu komu pre nego što je prevezen u bolnicu Pelegrin.

Nakon utakmice, koju je njegova ekipa dobila sa 1:0, trener Bordoa Albert Riera rekao je da ne može da da nikakve informacije o stanju Elisa.

- Razgovarali smo sa lekarom i ne možemo reći ništa. On je u bolnici i nema ništa što možemo reći. Pobeda je za njega.

L'Eipe je dodao da je golman Karl-Johan Johanson bio jedini igrač Bordoaa koji je razgovarao s novinarima nakon utakmice.

- Ovo je prvi put u mojoj karijeri da sam doživeo ovo. Zaista je teško. Osećao sam se kao da ću plakati. U poluvremenu su nam rekli da je budan, ali trenutno ne znamo ništa. Videćemo sutra.

Inače, Elis je briljirao u MLS-u u Hjouston Dinamu tokom četiri sezone, prešao je u portugalsku Boavistu 2020. godine. Od tada je igrao za Bordo u Ligi 1 i Ligi 2.

Napadač je također bio ključni igrač zaHonduras od svog debija 2014. Elis je skupio 64 nastupa i postigao 13 golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA