Vreme čitanja: oko 1 min.

Senzacija u Prvoj ligi Srbije! OFK Beograd izgubio tek drugi put u sezoni i to od poslednjeg RFK Novog Sada

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatan ishod u drugom rangu takmičenja

  • 6
OFK Beograd Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Fudbaleri OFK Beograda šokantno su poraženi u 21. kolu Prve lige Srbije na gostovanju protiv poslednjeplasiranog RFK Novog Sada minimalcem, koji svakako neće najverovatnije ugroziti njihov put ka Superligi Srbije, pošto i dalje imaju čak 16 poena viška u odnosu na drugoplasiranu Dubočicu - 1:0 (0:0).

Pobedonosni gol bio je delo Lazara Vrekića, koji ima samo 19 godina, a koji je bio deo ekipe Čukaričkog i koji je na pozajmici u RFK Novom Sadu do kraja sezone. On je zatresao mrežu u 66. minutu ove utakmice.

OFK Beograd posle ovog meča ima 51 bod sa gol razlikom +30, dok je RFK Novi Sad uspeo malo da se pomeri napred, pošto je preskočio Mladost GAT, ali i Radnički iz Novog Beograda kojem je oduzeto šest poena od strane Fudbalskog saveza Srbije. Sada ima 16 bodova, osam manje od Metalca koji je prvi iznad crte.

U drugom meču dana, viđeno je još jedno iznenađenje, pošto je Grafičar savladao Inđiju minimalcem i golom Ćurića iz 21. minuta - 1:0 (1:0).

Grafičar je sada na 11. poziciji sa 27 bodova, dok je Inđija na trećem sa 34.

(Telegraf.rs)

Video: Lola Smiljanić najavio kraj karijere na Karaburmi: "Drago mi je što završavam ovde"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA