Vreme čitanja: oko 1 min.

Napoli više ne može nikoga da pobedi: Zbog Osimena imali trijumf u šaci, pa prosuli sve u 95. minutu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatno je šta rade Napolitanci u poslednje vreme...

  • 0
Viktor Osimen Foto. AP/Tanjug

Napoli je došao do toga da ne može da pobedi apsolutno nikoga u poslednje vreme! Današnji meč protiv Kaljarija u gostima bio je četvrti vezani gde nije slavio, tako da je dodatno produbio krizu i odvojio se od evropskih takmičenja, a sve se desilo na prilično šokantan način - 1:1 (0:0).

Naime, Kaljari je mogao da povede već u prvom poluvremenu kada je poništen gol Rahmanija u 32. minutu zbog ofsajda, ali je u nastavku Viktor Osimen uspeo da se pojavi i da donese prednost Napoliju na asistenciju Raspadorija.

Mešali su Napolitanci i mešali i na kraju im se to obilo o glavu. Izveo je trener Kalcona sa terena i Hviču i Zijelinskog i Raspadorija, pa i Osimena zbog povrede, a to je moralo da bude kažnjeno.

I jeste u 96. minutu. Dosena je asistirao za Luvumba i doneo apsolutno zaslužen bod Kaljariju, koji je rešio da se bori za razliku od Napolija koji je odlučio da brani rezultat.

Uz ovaj remi, Napoli ima 37 bodova na tek devetom mestu, dok na drugoj strani Kaljari sada stoji na 20 bodova na deobi 17. mesta, ali je u tom trogulu sa Sasuolom i Veronom najgori, pa je zbog toga 19.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte penal za Zvezdu protiv Čukaričkog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA