Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Rijeke posle poraza od Dinama: "Neću komentarisati sudije! Ali, kako se kaže na silu, na silu..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Sopić je imao šta da kaže

  • 0
zeljko sopic Foto: Gorice TV

Fudbaleri Dinama iz Zagreba su uspeli na neverovatan način da slave protiv Rijeke u ogromnom hrvatskom derbiju koji može biti od izuzetne važnosti u borbi za prvo mesto. Modri su slavili sa 1:0 i to golom iz penala u 95. minutu!

Maksimir je eksplodirao u tim momentima, pošto je sada Dinamo u takvoj poziciji da eventualnom pobedom u zaostalom kolu može i da se izjednači s Rijekom na prvom mestu.

Posle meča, komentar o utakmici je imao i Željko Sopić, trener Rijeke, koji nije bio zadovoljan onime što su napravili njegovi igrači.

- Znate kako se kaže 'na silu - na silu'. Čestitam Dinamu. Imali smo plan igre i ne mogu nikome da prigovaram. Imali smo na kraju loptu pod kontrolom i dali smo pas unazad. Pričao sam o Franku Bareziju, koji je jedan od najvećih ikad, izbio je 40 lopti u tribine. A mi vraćamo loptu unazad u 94. minutu. Ali eto, tako decu danas uče - rekao je Sopić, koji je potom rekao i da neće da komentariše sudije.

- Suđenje neću komentarisati. Misim da je trebalo da više igramo unapred. Imali smo par kontri u kojima smo se spetljali. Teška utakmica naš očekuje protiv Rudeša, moramo se što pre oporaviti. Neki igrači će dobiti priliku koji nisu tu igrali. Moramo videti šta će biti s Obregonom

(Telegraf.rs)

Video: Navijaci Aek-a podigli Mihalisovu fotografiju na tribini pred duel sa Dinamom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA