≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Varničilo u Zagrebu: Armada psovala majku albanskom kapitenu Dinama, gađali stolicom njegovu porodicu

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bilo je nemilih scena nakon derbija Dinama i Rijeke

  • 4
Arijan Ademi Foto: Jurica Galoic / Pixel Media / Profimedia

Nemile scene viđene su u Zagrebu posle velikog derbija hrvatskog šampionata između Dinama i Rijeke, koji je rešen u korist domaćina pogotkom sa penala u 95. minutu utakmice, čime se dodatno zakuvala borba za titulu - 1:0.

Toliko je "varničilo", da je prema pisanju Večernjeg lista posle meča došlo i do bliskog okršaja najvatrenijih navijača Rijeke, Armade sa kapitenom Dinama, albanskim fudbalerom Arijanom Ademijem.

Naime, Armada je još tokom utakmice skandirala prvo fudbaleru Livaji da umre, a posle meča su psovali "majku šiptarsku" pomenutom Ademiju, koji je morao da prođe ispod tribine na jugu zbog medijskih obaveza u miks zoni. U njegovom društvu su bili i supruga i sin.

Da stvar bude neverovatnija, informacije govore da je Armada čak i bacila stolicu u njihovom smeru, ali na svu sreću, ona ih nije pogodila i uzrokovala povrede. Krenule su da lete i ostali delovi inventara stadiona u tom smeru, posle čega je reagovala policija.

Organi reda uspeli su da suzbiju ponašanje Armade, a Rijeku posle svega sigurno očekuje novčana kazna ili suspenzija zbog ponašanja navijača, javljaju hrvatski mediji.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte penal za Zvezdu protiv Čukaričkog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    25. februar 2024 | 20:20

    Udario brat na brata!😄

  • Paja

    25. februar 2024 | 20:22

    Pogledao sam tekmu. Naše sudije su mala deca prema ovom ćelavom što je sudio u Zagrebu. Dakle, sramno, da sramnije ne može biti.

  • Petar

    25. februar 2024 | 20:33

    Ne mogu da verujem,oni su braca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA