Vreme čitanja: oko 1 min.

Nema Jovića, nema ni pobede za Milan: Džabe i golčina Leaa, Atalanta izvukla bod na San Siru!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uzalud i rano vođstvo

  • 0
Luka Jović, FK Milan Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Milana i Atalante su remizirali sa 1:1 u okviru 26. kola Serije A na San Siru. Ovom podelom bodova, Rosoneri su ostali na trećem mestu, dok je njihov protivnik učvrstio svoju petu poziciju koja ih vodi u Ligu Evrope.

Na ovom meču nije bio Luke Jovića koji je zaradio crveni karton u poslednjoj utakmici protiv Monce, što se nekako i osetilo, pošto je izuzetno loš u napadu Rosonera bio Olivije Žiru koji je bio i najgore ocenjeni fudbaler na terenu.

Francuz je meč završio sa ocenom 5.8.

Izuzev toga, kada je reč o utakmici, Milan je postigao gol već u 3. minutu preko Rafaela Leaa, koji pre toga čak pet meseci nije postigao pogodak u domaćem prvenstvu. Ali, ovo nije bio ni običan gol, pošto je Portugalac doslovno iz mrtvog ugla savladao golmana Karneskija.

Ipak, Milan ovu prednost nije sačuvao ni do poluvremena, pošto je Teo Kopmajners sa penala pogodio za 1:1 u 42. minutu, čime je postavio i konačan rezultat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA