≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bouven het-trikom zagorčao život Brentfordu: Čekićari dodatno "zakucali" navijače Pčela posle vesti o Evertonu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fenomenalna partija fudbalera Vest Hema

  • 0
Džerod Bouven Foto: Tanjug / AP

Čekićari su dodatno zagorčali dan svim navijačima Brentforda. Nakon što su saznali da je Premijer liga vratila četiri boda Evertonu, čime su ih Karamele prestigle na tabeli, oni su večeras doživeli ubedljiv poraz od Vest Hema na gostovanju - 4:2 (2:1).

Time su ostali u opasnoj zoni kada je u pitanju opstanak u Premijeršipu, jer se nalaze na 16. mestu sa 25 bodova (koliko ima i pomenuti Everton, ali uz daleko bolju gol-razliku), a to je pet više od Lutona, koji ima i meč manje i mogao bi da im se približi.

Uz to, Pčele se ne nalaze u nekoj bajnoj formi, pošto im je ovo bio treći uzastopni poraz, tako da nema sumnje da će kuvati do samog kraja u borbi za opstanak.

Sa druge strane, Vest Hem može da se zahvali Džerodu Bouvenu na prekidu crne serije od tri vezana neuspeha. Čekićari su danas plesali po njegovim notama i možda su se u poslednjem trenutku ponovo uključili i u borbu za plasman u evropska takmičenja.

On je uspeo da postigne het-trik pogocima u 5. i 7. minutu u prvom poluvremenu na asistencije Emersona i Cufala, a potom i u 63. minutu, dok je preostali četvrti gol za Čekićare postigao Emerson u 69. minutu.

Sa druge strane, Nil Mope je u 13. minutu nakratko prekinuo radost navijača Vest Hema u prvom delu, a još jedan gol za Pčele, utešni, dao je Visa u 82. minutu.

Vest Hem se posle ovog meča popeo na osmo mesto sa 39 bodova, koliko ima i Brajton, doduše uz gol-razliku za 14 pogodaka bolju od Čekićara.

(Telegraf.rs)

Video: Robert Prosinečki gledao meč Vojvodine i Spartaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA