≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Piksi je citirao pred odlazak na SP, a sad će mu pevati u Moskvi: Sprema se spektakl pred meč Srbije i Rusije

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija će pred odlazak na EURO, odigrati nekoliko prijateljskih mečeva. Pored meča sa Rusijom, igraće i sa Kiprom 25. marta, kao i sa Austrijom 4. juna, ali i Švedskom četiri dana kasnije

  • 23
Aleksandra Prijović, Fudbalska reprezentacija Srbije, Dragan Stojković Piksi Foto: Mileta Mirčetić, Nikola Anđić, Nikola Tomić

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće prijateljski meč sa Rusijom 21. marta u Moskvi, a u ruskoj prestonici sprema se pravi spektakl.

Kako je Telegrafu nezvanično potvrđeno, pred meč u Moskvi pevaće jedna od najpopularnijih naših pevačica, Aleksandra Prijović.

Ono što je posebno interesantno, jeste da je selektor Dragan Stojković Piksi, jednom prilikom, pred Svetsko prvenstvo u Kataru citirao upravo Prijovićku, te nema sumnje da će i njemu ovo biti i te kako zanimljivo.

Piksi je tada na pitanje o povredama Mitrovića i Vlahovića između ostalog rekao:

- Ima jedna pesma od Aleksandre Prijović koja kaže "Nije kome je rečeno, nego kome suđeno je". Ja se nadam da će biti sve u redu, a i ako ne bude, naćićemo rešenje.

Sa druge strane, ruski mediji pominju i da će srpski pevač Marko Radinović otpevati "Kaćušu", ali ova informacija još uvek nije potvrđena.

Podsetimo, Srbija će pred odlazak na EURO, odigrati nekoliko prijateljskih mečeva. Pored meča sa Rusijom, igraće i sa Kiprom 25. marta, kao i sa Austrijom 4. juna, ali i Švedskom četiri dana kasnije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aaaa

    28. februar 2024 | 16:11

    Ovo je brukanje.. kafanska pevacica peva himnu

  • Mrki

    28. februar 2024 | 16:20

    Licemerje krasi svaki segment ovog društva ! Znači,nismo dvolični,trolični smo kao narod !

  • alal vera alal vera

    28. februar 2024 | 16:43

    tebi nit je rečeno nit suđeno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA