Vreme čitanja: oko 1 min.

Endiaje: "Prija mi rad sa Milojevićem, gladan sam golova"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Blista od sreće napadač crveno-belih

  • 2
Šerif Endiaje Foto: MN PRESS/Marko Metlas

Senegalski fudbaler Šerif Endiaje otkrio je za klupski sajt koliko mu znači što je u Crvenu Zvezdu došao Vladan Milojević i kako je to uticalo na njega.

Jesenas "osporavani" skupo plaćeni napadač u prolećnom delu sezone igra bolje i već je postigao dva gola.

- Osećam se mnogo bolje, zaista sam pun samopouzdanja. Prija mi rad sa trenerom Vladanom Milojevićem i mislim da moje najbolje partije tek dolaze. Pomaže mi i to što kao tim delujemo čvrsto i kompaktno na terenu, ali najviše mi znači to što sam počeo da pogađam. Šanse koje sam jesenas propuštao, sada pretvaram u golove i mnogo je lakše da se igra kad je to slučaj. Trebalo mi je samo malo vremena da se adaptiram u potpunosti, a moram da ponovim da je veliku ulogu u tome imao trener Milojević. Posle ovih zimskih priprema se osećam spremnije nego ikad. Zaista sam "gladan" golova - rekao je Ndiaje za klupski sajt.

Zvezdu novi izazov čeka u subotu na gostovanju protiv TSC-a u Bačkoj Topoli.

- Svesni smo da je TSC jedna od najboljih ekipa u Srbiji. Uz to, iza sebe imaju iskustvo utakmica iz grupne faze Lige Evrope i sigurno su fudbalski još zreliji nego što su bili. Na Marakani je bila "tvrda" utakmica, ali mislim da smo sada bolji nego jesenas i da ćemo uspeti da ostvarimo pozitivan rezultat. O večitom derbiju još uvek ne razmišljamo, jer je naša filozofija da uvek idemo korak po korak. Nadam se da će mnogo naših navijača doći u Bačku Topolu i podrškom nam pomoći da ostvarimo dobar rezultat i odigramo kvalitetnu utakmicu - istakao je Ndiaje.

(Telegraf.rs)

Video: Endiaje potvrdio pobedu Zvezde u Novom Pazaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пензионер

    29. februar 2024 | 17:15

    Гладан сам и јаа!!!

  • Дража

    29. februar 2024 | 16:40

    Да би да почнеш да једеш! Много је пара отишло на храну!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA