Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan i Zvezda dobili sudije za Superligu Srbije, Srđana Jovanovića nema ni na jednoj utakmici u kolu!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato je ko će deliti pravdu

  • 9
Srđan Jovanović Foto: MN Press

Otkako je počeo prolećni deo sezone u Superligi Srbije, sve su češća saopštenja i nešto sporniji momenti na utakmicama gde se s lakoćom sviraju penali, dok se neki i poništavaju. Dosta klubova je već izdalo saoptšenja, a novo kolo je donelo i novo delegiranje, koje je osvanulo na sajtu takmičenja.

Mnogo pažnje u svakom kolu privlače i utakmice Zvezde i Partizana, gde je verovatno i najteže da neko sudi, pogotovo jer se nalazi pod ogromnim pritiskom da ne napravi grešku.

Ovog vikenda sve fudbalske ljubitelje najviše zanima TSC-a i Crvene zvezde u Bačkoj Topoli, a tamo će glavni sudija biti Milan Ilić. Njemu će pomagati Svetozar Živin i Nikola Antić, dok će na mestu četvrtog sudije biti Jovan Šegrt. U VAR sobi sede Marko Ivković i Nikola Đorović.

Partizan će ovo kolo biti domaćin i igraće protiv Železničara iz Pančeva, a tamo je kao prvi sudija postavljen Danilo Nikolić, dok će mu pomagati Milan Šutulović i Ivan Mikalački, dok je četvrti sudija David Matić. U VAR sobi će sedeti Milan Mitić i Milan Minić.

Zanimljivo je i to da nema Srđana Jovanovića, sudije koji je intervenisao na meču Radnik - Partizan i tražio da se pogleda VAR kod penala za Surduličane, a u ovom kolu ga uopšte neće biti među delegiranim sudijama.

Podsetimo, Zvezda je potom protiv ovog arbitra izdala i saopštenje.

(Telegraf.rs)

Video: Da li je ovo bio crveni karton? Srđan Jovanović se "razmahao" na utakmici Zemun - OFK Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    29. februar 2024 | 19:26

    Milan Ilic sudija kog non stop kaznjavaju pa nagradjuju , cirkus sudiska organizacija, Marko ivkovic nagradjen da bude u var sobu posle sramno dosudjenog penala za Zvezdu, placi Srbijo.

  • Realno

    29. februar 2024 | 19:12

    Kakav ugled i šta da misli FIFA I UEFA o sudijskoj organizaciji u Srbiji,kad C.Zvezda odredjuje to jest delegira sudije???Jovanović koji sudi LŠ,a u Srbiji je "satanizovan", Evropi dobar nama ne?

  • Arbitar

    29. februar 2024 | 19:23

    C.Zvezda ovim potezima dokazuje da je toliko bahata ili nema pojma o WAR pravilima,nije Jovanović presudio,već je samo pozvao glavnog sudiju da pogleda snimak, i koji donosi konačnu odluku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA