≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da se sledi krv u žilama, napadnuta su deca! Ispovest španskih navijača: "Cilj je bio da nas sve pobiju"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haos je počeo i pre početka utakmice...

  • 1
Španski navijači Foto: Printscreen/Instagram

Veliki incident je uzdrmao fudbalsku javnost u Španiji kada je na meču Atletik Bilbaa i Atletiko Madrida na stadion ušla velika grupa navijača i pokušala da se obračuna sa suparničkim.

U tome ih je sprečila policija, ali ono što je usledilo je ljudima sledilo krv u žilama, a to je ispovest navijača nakon celog incidenta.

Kako prenosi Radio Marka, oko 60 navijača Bilbaa napalo je navijače Atletiko Madrida dok su bili u restoranu, a jedan od njih je prevezen u bolnicu pošto je dobio teške povrede glave.

- Sve je loše bilo organizovano. Fudbalski klub Bilbao je još ranije izvestio kako neće biti posebnog mesta za okupljanje, ni parkinga za autobuse sa gostujućim navijačima. Ostavili su ih na ulicama i poručili kako svako može da ide gradom kako želi, znali smo da je klopka - izjavila je Ana Manu Karenju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by MARCA (@marca)

Veliki haos je nastao kada je jedna grupa navijača otišla na večeru pred utakmicu, a njih je napala druga grupa, te su u tom neredu povređena čak i dva deteta, jednm je isečeno lice, drugo je dobilo udarac bocom po glavi.

Nakon toga je udarac dobila jedna devojka, koja je ispred restorana pušila cigaretu, a njen muž tvrdi kako je dobila prelom vilice.

- Ne razumemo. Šta smo trebali da uradmo? Obavestiti sve da smo u lokalu, da smo napadnuti? Oni su ušli unutra sa ciljem da nas pobiju - nisu imali drugo objašnjenje.

(Telegraf.rs)

Video: Robert Prosinečki gledao meč Vojvodine i Spartaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA