Vreme čitanja: oko 2 min.

Gordan Petrić nakon Napretka: "Miladinović je mnogo talentovan, podseća me na Mocu Vukotića"

L. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Brđani" zabeležili važan trijumf

  • 1
Gordan Petrić Foto: MN Press/Ivica Veselinov

20Fudbaleri Čukaričkog ostvarili su pobedu u okviru 23. kola Superlige Srbije, pošto su posle preokreta savladali Napredak na domaćem terenu rezultatom 2:1.

Nakon ove pobede svoje viđenje meča izneo je strateg Čukaričkog Gordan Petrić.

- Pribojavao sam se ove utakmice, jer pratim rad trenera Vladimira Gaćinovića i vidi se šta ekipa pokazuje. Veoma su opasni u kontranapadima. Rekao sam igračima da ako primimo gol onda može samo iz kontranapada i primili smo ga. U poluvremenu sam im rekao da nemam šta da im zamerim, jer su se borili. Samo moraju da ne paniče. Čukarički ima veći broj igrača i veći izbor. Okrećemo se novoj utakmici protiv Lučana gde će igrači morati da se dokazuju. Nadam se da će do pauze neke stvari da dođu na svoje mesto. Trenirali smo u Železniku gde je teren džombast i nismo mogli neke akcije da sprovedemo u delo. Sada se vraćamo na naš stadion - započeo je Petrić.

On je u svom izlaganju pohvalio izdanje veznog fudbalera Igora Miladinovića, koji je postigao izjednačujući gol.

- Miladinović je mnogo talentovan, i pismen je. On mora da se ponavlja iz utakmice u utakmicu i to je problem sa mladim igračima. On to radi za sada. Znam ga iz reprezentacije i kada sam počeo da radim u Čukaričkom rekao sam mu da je isti kao Moca Vukotić. Tu je još igrača, a na nama je da ih ispratimo. Sada je sve bajno dok se dobijaju utakmice. Problem je kada počne da se gubi i tada se vidi karakter ekipenastavio je trener Čukaričkog.

Pobednički gol za ekipu sa Banovog brda postigao je Milan Pavkov, dok je Petrić naveo da je stasiti centarfor napadač koji mnogo znači. Takođe, iskusni strateg je pohvalio i Brazilca Vinisijusa Mela

- Melo je talentovan igrač, dolazi iz povrede i moramo da budemo strpljivi. Imao je višak kilograma, i sada ima višak. Treba da budemo strpljivi sa njim. Mi imamo pet centarhalfova. Pavkov je dao gol, ona je na to navikao. Dolazi iz priprema, i spreman je. On je opcija koja nam mnogo znači - završio je Petrić.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj: Saldanja ima istegnuće zadnje lože, Nikolić četiri kartona i ne može da igra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    2. mart 2024 | 10:02

    Petrića na čelo FSS, gospodin pre svega, nezavisan od bilo koga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA