Vreme čitanja: oko 1 min.

Užičani ostali bez trenera dok Sloboda "klizi" ka trećoj ligi: Ivanović podneo neopozivu ostavku

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sloboda je ovog vikenda doživela poraz u Vršcu od istoimene ekipe

  • 1
Stadion Sloboda Užice Foto: Telegraf.rs

I dalje se nadaju u Slobodi iz Užica da mogu da izbegnu selidbu u treći rang, ali posle svake nove utakmice, ta situacija postaje sve teža i teža. Ere su sinoć poražene u Prvoj ligi Srbije na gostovanju Vršcu (0:2), a posle te utakmice došlo je do novog potresa.

Kako javlja Sport Klub, Sloboda je ostala bez šefa stručnog štaba, pošto je neopozivu ostavku na to mesto podneo crnogorski stručnjak, Dušan Ivanović.

Odluku je saopštio odmah posle poraza u Vršcu, koji je bio drugi za Slobodu od početka proleća, pošto je užički tim izgubio i na domaćem terenu od RFK Novog Sada.

I dalje nije poznato ko bi mogao da ga nasledi, a u Užice već u sredu stiže šabačka Mačva, tako da neće biti dosta prostora za manevar.

Sloboda je trenutno na 14. mestu na tabeli sa 17 poena, dok su iza samo ekipe RFK Novog Sada sa jednim manje i Radničkog iz Novog Beograda, koji je nedavno kažnjen oduzimanjem šest bodova i sada ima 13. Prvi iznad crte je za sada Metalac iz Gornjeg Milanovca sa 24 boda, tako da je pred Užičanima jako turbulentno proleće.

(Telegraf.rs)

Video: Robert Prosinečki gledao meč Vojvodine i Spartaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA