Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalji haosa u Sarajevu: Horde zla u pokušaju bega automobilom "pokosile" dva policajca na Grbavici

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni su povređeni i ukazana im je medicinska pomoć

  • 0
Sarajevo BIH  bosanska policija Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Sarajeva ove večeri biće bez podrške svojih najvatrenijih navijača iz grupe "Horde zla" zbog haosa koji se jutros desio u naselju "Grbavica" kada je uhapšeno devet huligana zbog pokušaja ulaska na stadion sa hladnim oružjem.

Portal Klix.ba prenosi i detalje haosa kada je došlo do policijske akcije, koja je trebalo da suzbije pomenute huligane. Naime, oni su u pokušaju bega sa lica mesta u automobilu "pokosili" dvojicu pripadnika MUP-a Kantona Sarajevo koji su zadobili povrede, prema nezvaničnim informacijama.

Oni nisu želeli da se zaustave na njihovu naredbu, već su prošli preko njih. Sve se dogodilo kod hotela "Bristol". Policajci su prošli sa povredama.

Neredi su se nastavili, a policija je uspela sve da stavi pod kontrolu, nakon što je uhapšeno devet pripadnika "Hordi zla". Neki od navijača su kod sebe imali predmete koji su pogodni za povređivanje.

Navodi se da će svi oni biti privedeni u službene prostorije, gde će biti ispitani, a zatim i uhapšeni ukoliko bude osnova.

(Telegraf.rs)

Video: Komična situacija na meču: Fudbaler Partizana imao čist gol pa pogodio saigrača u nogu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA