Vreme čitanja: oko 1 min.

Barnli samo čudo može da sačuva u Premijer ligi: Bornmut sakupio tri vredna boda na "Turf Muru"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lak trijumf za Trešnjice

  • 0
FK Bornmut, Džastin Klajvert Foto: Tanjug / AP

Fudbal je nekada čudna igra. Golove umeju da daju i ekipe koje se mahom brane i tako "zalede" rivala. I baš tako nešto se desilo danas na "Turf Muru" gde je Bornmut sakupio tri poena, uprkos činjenici da je veći deo meča bio u podređenom položaju i branio se od napada Barnlija - 0:2 (0:1).

Trešnjice su, naime, imale samo 10 udaraca ka golu, dok je Barnli imao duplo više uz posed lopte od čak 75%, ali ni to nije uticalo da Klaretsi naprave barem kakav-takav korak ka opstanku, naprotiv.

U 13. minutu, Džastin Klajvert se snašao u kaznenom prostoru posle dodavanja Kuka i doneo je prednost Bornmutu, koji je igrao pametno i strpljivo i na kraju još jednom kaznio Barnli.

Igrala se sama završnica utakmice, a Semenjo je uspeo da napravi sjajan solo prodor i da šutira ka golu. Lopta je na putu ka mreži udarila u nekoga, promenila smer i prevarila golmana Barnlija, čime je stavljena tačka u borbi za tri boda na ovom meču.

Barnli je tako ostao na 19. mestu sa samo 13 poena, čak 11 manje od Notingem Foresta koji je prvi iznad crte, dok je Bornmut sada pobegao na +11 od crvene zone sa 31 bodom na 13. poziciji.

(Telegraf.rs)

Video: "Nema premije": Navijači Partizana isprozivali fudbalere Železničara na kraju meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA